About Me

My photo
Johor bahru, Johor, Malaysia
Hye...! Just call me Reza.. im 19 currently @ Kolej Matrikulasi Negeri Sembilan

Monday, 4 June 2012

Assalamualaikum..!
Rasa da lame aku x update blog aku ni ..!


Haihhh life as a student  at Kolej Matrikulasi N9 ni sungguh happening.!!
Kadang2x ada jugak streesss :)
Dulu sekolah menengah asyik cikgu jew bagi notes and suap..
Now lecturer just give lecture and just ask us to do our own revise

Dulu kelas ada satu jew...kadang2x je gerak ke Lab
Now stiap mata pelajaran kena gerak dari satu tempat ke satu tempat :0
setiap Matapelajaran ada office sendiri huhhh

Time Orienstasi pelajar baru la paling sakittt
Bangun pukul 4 pagi wooooo
Muka sembab.....serabai da kena gi Surau...
Aktiviti pertama Solat subuh and kuliah...time kuliah tu la student Top up balik
tidur,..
Maklum la selalu tidur kt umah awal bangun lambat kt sini tidur lambat bangun awal :)))))


Nanti pagi2x abg2x Fasi...akan gegar bilik suruh bangun..
time tu la semua kepala hang bcoz terpaksa bangun..
Bergegas mandi..time ni la Toilet dipenuhi dak dak laki nk mandi
Ada yg mandi kt sinki bcoz takot lambat.. :))


Jumaat 1 jun 2012...
Last day Orientasi....
Da la aku terpilih Jadi wakil pelajar
Untujk Pembacaan Ikrar Pelajar


Semangat doe siap pakai baju melayu Full set lagi..!
Time ikrar ketar2x juga lutut tapi cover jee

Aku paling  bedekak time nyanyi lagu Negeri sembilan and lagu kolej...!
Aku x penah dengar and hafal then aku miming je la time tu...
Tapi Pengarah KMNS perasan yg aku miming
Dia senyum je...senyum bermakna =.='

Dia suruh cameraman focus kt aku..xx macam bengang pulak aku kn..!
siollll je kn
 i think thats all..!
 Hehe :) Byeeeeee ..!

No comments:

Post a Comment