About Me

My photo
Johor bahru, Johor, Malaysia
Hye...! Just call me Reza.. im 19 currently @ Kolej Matrikulasi Negeri Sembilan

Friday, 5 October 2012

Futsal is Awesome

HaloooooOOOOooooo

Memetik kata "Firdaus" cikebom cikebom hahahaa
Dah lama tak ber blog
Tetibe on demand pulok kt Twitter...!
So its begin..!


Futsal futsal futsal
Kat mana2x aku singgah mesti "eh sini ada court futsal ..?"

Sesampainya aku je kt Kolej Matrikulasi Negeri Sembilan
Aku usha ada tak padang futsal
Ternyata ada tapi "Mati segan hidup tak mahu" cewaahh da lama x ber pribahasa
sejak tinggalkn BM hehe

Padang ada tapi "Bola"
Hampeh betul
So aku decide kumpul duit sorang 3rm then gi beli bola
Aku outing lepak Bahau membe aku cakap sana byk bola futsal
Aku pun gi...sampai je sana jumpa bola terus grab bayar then balik KMNS
Semangat punya pasal aku berlari balik bilik tukar baju..
Walaupon jam da 6.15 petang sambil bawak bola baru
Aku sampai je semua sorak "Reza...Reza"
Bangga jap la hehehehe

After that Kelab Sahabat ada wt Tournament Futsal
So aku pon nak join
Ada 4 team offer aku join team diorang
Hehe....

Tournament tu berlangsung 2 hari
Mcm2x aktiviti   ada
Lagu merepek pon ada
Futsal ni ada kategori Lelaki and Perempuan

Lelaki lawan perempuan sorak
Perempuan Lawan lelaki Gelak
Laka laka je diorang nih

Group E
Underage
*Team gabungan Freestyler + Kakom

Lamtoi
*Team Mrsm Serting

S1F united
*Team belasahan

PV=nRT
*Team aku...team biasa je

Group Stage
vs Underage 0-0
vs Lamtoi 0-0
vs S1F 3-0

Second Round
vs KAKOM 1-0



So x dpt gi next round
Tapi Team KAKOM tu belasah semua team 3-0...4-0...menang besar
Tapi aku x faham kenapa ngan team aku x boleh
Defend kental beb