About Me

My photo
Johor bahru, Johor, Malaysia
Hye...! Just call me Reza.. im 19 currently @ Kolej Matrikulasi Negeri Sembilan

Tuesday, 26 March 2013

Detik Terakhir


Tik tok tik tok .. 
Siang berganti malam
Hari berganti hari..
Detik berlalu pantas .. pejam celik eh da hampir 9 bulan aku kat matrik ni :))

Tinggal 4 minggu je lagi
Seksaan , bala , dugaan matrik ni ..
After that aku bebas ..yeayyyyyy


Macam2x perkara aku lalui kat sini
Dapat mcm2x pengalaman

Aku nak kata rindu tak juga
Macam2x jenis orang aku kenal kat sini
yang handsome...hodoh ..kurus.. gemok macam2x ada hahahaha


Serious talk .. aku ni kat sini agak mesra alam gak la..
Boleh kata aku kenal hampir semua student sini..
Bak kata abang aku "Kau kawan je dengan sesapa..yang penting jangan salah pilih kawan "
Betul juga kata dia ...
Bila aku nak minyak tolong ada je kawan yang betul2x boleh tolong tambah lagi tolong dalam akademik..

Physics = Loke Wei Cheng
Chemistry = Abbas 
Mathematic = Fuad 
Science Computer = Aku sendiri (Master of programming) eceyhhh hahaha

Alhamdulillah keputusan sem 1 aku memuaskan gak la even aku dah down before tu..
Betul kata ustaz "Kun Fayakun"
Allah beri aku peluang lagi tuk study
Aku dapat 3 pointer sem 1..

Even aku sangka aku dapat just 1.pointer je coz aku confient banyak buat silap time jawab exam final sem 1 ..

Kat sini banyak gak aku join sukan
macam Futsal , Bola sepak antara kluster , Bola tampar antara Kluster ,
Aku kira aktif gak la kat sini..
al maklum .. Ketua Siaraya la katakan. a.k.a Ketua Promosi segala event yang terjadi kat kolej ni kih kih kih



Tapi semua tu kenangan je ..
Lagi berapa minggu je ..semua tu da berakhir ..
Selamat Tinggal matrik hehe
  
Ni la gambar classmate aku yang sempat aku amik ...yang aku rase sekepala ngan aku :))))









Wish me luck for PSPM 2
Balik bawak 4flat ...hmmmm silap silap
cemerlang sudah hehehe


INFO:
Mohammad Ariza MalInd B. Misran
MS1212506391
S2BP3
SAINS  FIZIK

byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)