About Me

My photo
Johor bahru, Johor, Malaysia
Hye...! Just call me Reza.. im 19 currently @ Kolej Matrikulasi Negeri Sembilan

Thursday, 23 June 2011

FutSal is MY HObbY and My PassIOn

 Assalamualaikum.........

Futsal........futsal......futsal.......
bangun tido engat futsal.......mkn engat futsal.......
study engat futsal.....tido lgilah termimpi mimpi futsal....
abez sume bende kna shOOt........haha

hmmmmm....tp bile dpt maen ngan team SUPERNOVA and PUAKFC....
yg dikemudi FAREED SHAHROm......dilatih oleh EN.SHAHROM
Fuhh sume stress release mcm angin yg berlalu.....hebatnye FUtsal.....
tp dlm suke ad duke.......
tgah asyik maen lupe nk study......akhirnye aku punye result down mcm LIft turun dr tingkat5
ke groundfloor..huhu
SUPERNOVA yg dahulu dikenali sbagai PERLING ROVERS

SUPERNOva
tp....pelik kan knpe aku x de dlm pic ni....coz aku baru je masuk TEam ni......
so ni la muke2x 1st team.....yg dahagakan KEjuaraan........
TERBARu....team nI akn  MenyERtai  FUTSAL METRO ZON TENGAH di MELAKA.....
wish JUARA la kan.......GUd LUck YOU aLL......go...go

Wednesday, 22 June 2011

CinTA OH CInta



          Assalamualaikummm.......


Hai.....im back ...with new story.....aku nk cite pasal ex aku yg paling aku syg........cite ni bermula smase aku darjah lime di SKTP
Die merupakan 1st love aku..huhu.....orangnye cute la.......tp time tu aku pon cute 
gak macam bola daging badan aku....hehe nme dye Muz(pempuan tau.....)...skunk 
skunk dye 1 skola ngan aku....


hurm.....kisah cinta kitorang bermula ketika kami berdua balik dr skola.....
aku saje2x tegur dye 'hai....balik sorang kew....? nk saye teman..?'...
tersenyum simpul dye......tp....kisah ni berakhir apabila aku nek ke form 1...
n lost contact dgn dye.....huuuuuu sedih tau.......then aku dpt tau je dye masok 
skola aku bile form 1 aku tros cari dye n jd kawan dye..haha at least dpt jumpe gak..

 Wait...! ade lagi.....ni pulak cinte aku DI form 3........name dye MARIAh MAhira .....aku knal dye bile dye slalu lalu dpn aku dan mlemparkan snyuman yg amat bermakna.........tp ni pon....x lame 3 culan je kot......aku x tau knape asek putus je...mungkin belom masenye kot...tu yg jodoh x panjang....hmmmmmmmmmm...tp aku syg agi dye.....eh lupe plak dye ni pon 1 skola ngan aku....huhu



 eEhem....ehem... x abez lagilah......ni pulak ex dr TIJB.......orgnye sopan...peramah...bek hati......name dye pon sedap NURFARAHIN.....cinte kami berputik di myspace n facebook......n scare kbetolan jiran aku bestie dye.......lagi sonang la nk kaww tim..hahaha....
ni la NURFARAHIN
akhirnya aku dan dye bersatu.......tp cinta kami brtahan hanye 1 bulan.....huhu....aku dpt cite yg dye skunk da ad bf n hensem...huhu...aku dpt tau dye tinggalkan aku sebab dye dpt tau ad sorang aweks ni mmg da lame tnggu aku......aku pon konfius.....hMMMMM...tp yg surprisenye aku tros go on ngan dak yg tunngu aku tu....and buang sgale ksedihan yg lalu....name dak ni AFIQA.......dye skola dkat je ngan skola aku.......dye skola kt USMAN AWANG............tp yg ni pown x lame 3 bulan je...huhu.......


sampai Sini je lah coretan aku......actually byk agi gf aku yg aku nk cite.........tp ni adelah yg paling top.....yg paling aku engat n syg slalu.........IMY all....hmmmmmmmmmm........bye...

Tuesday, 21 June 2011

Testing Testing

Bismilah hirahman nirahim
Assalamualaikum,

Cuma nak testing je blog ariza ni, hehe, ;)
Bangga aku dia tarok gamba aku dlm blog dia, hahaha

Sampai sini sahaja, blog org, tak boleh buat sesuka hati,

Assalamualaikum

New BloggEr

          Assalamualaikum..........                                                                                                                                                     Haha.....so hepy coz bjaye gak wt blog stelah lame mencuBa............minx tolong sane sini sume x tahu.....akhirnya aku minx tolong Fieyr........tu pown mcm x e-klas je....huhu......dyela kwn aku yg byk mnolong aku dlm sume hal.......Agame jgn cakap...bile dye start ckap....da mcm ustaz amirul.........
Fieyr
 tp x ktinggalan.........kawan aku yg byk wt aku susah tp kadang2x mnghiburkan si Paan..........dyela org yg paling rilek dlm kelas.........org belajar dye tidor.........time exam dye lah MASTER scan jawapan orang.....haha.......tp aku salute bp gile2x dye dpt awek cun bep.....namenye YAsreen.......
Paan....
 eh terluPA pulak...lagi sorg.......ni la org yg tunjuk care nk wt blog ni.....walaupon malu gak aku....bap org da lme wt blog aku bru nk wat skunk........huhu.............dak nye comel je......muke cun........orgnye sopan........nmenye NUr aIn...hehehe........urMmmmmmmm bye..........