About Me

My photo
Johor bahru, Johor, Malaysia
Hye...! Just call me Reza.. im 19 currently @ Kolej Matrikulasi Negeri Sembilan

Wednesday, 29 August 2012

Balik Kampung...Oooo..Oooo balik Kampung

HalOooooO HalooOOoooO....!


Selamat Hari Raya ,
Maaf Zahir & Batin ,

Happy eid Mubarak ,


Puasa tahun ni jauh dari family so tak terasa sekejap je dah 20 ramadhan
:(
Terawih alhamdulillah tak miss
hehe
Tapi puasa jauh dari JB ni lain sikit
ntah kenapa 2 minggu puasa aku tak selera buka minum air je
selalu juga kena marah dengan my mrs.reza @aqiladaud-twitter


Pejam celik tetibe da nak balik kampung beraya...
TAAPIIIII...!!!!
Ada UJIAN PERTENGAHAN SEMESTER haih


siang malam aku study da la puasa pulak tu
Tapi tak pe
setiap kejayaan memerlukan pengorbanan kan..?


UPS aku 1 minggu je
Last day khamis is Science Comp..

Orang lain sibuk revise aku relax je siap tidur lagi
Maklum lah malam tadi stay up...
Paper tu petang so aku tidur dari pagi smpai petang
Paper nak start baru bangun hehehehe
Penat je stay up rupenye paper kacang putih je
Balik bilik aku senyum memanjang macam orang menang loteri


Jumaat last day kat KMNS
Aku bangun dari tidur semangat mandi
siap2x pakai baju melayu..
Da siap je aku berlari gi bilik membe2x aku sambil nyanyi lagu raya
Semua bilik kat blok aku terjah provoke semangat raya kat diorang :)

Hari tu study sampai kul 12 je..jumaat kan
Bus HEP cakap sampai kul 2.30 so kena gi solat jumaat dulu
Tapi actually bagi kitorang hari tu xde makna pon
Study x masuk
Kepala terbayang bayang rumah


Asyik fikir duit raya...kuih raya,..nk jumpa kawan2x lama yg da sambung belajar jauh2x

2.30 kitorang naik bus

Lama jugak perjalanan ke JB
Akhirnya sampai kul 7 tepat...!

Tapi actually Puasa and raya tahun ni paling best
AKu puasa..raya dengan family baru :)
Family gf aku :)
Kitorang berkepit je dalam bus
eitttt jangan fikir bukan2x
Puasa kott tak buat pape pon just gurau mesra je :p